10 Eylül 2010, 23:01:34 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: ***Sitemize Hoşgeldiniz*** SİTEMİZ EN İYİ 1280x800 PİKSEL ÇÖZÜNÜRLÜTE GÖRÜNTÜLENEBİLİR...

Ana Sayfa   Forum   Radyo Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Windows Live Messenger Wave 4 Bomba gibi geliyor  (Okunma Sayısı 98 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bölüm yöneticisi
Takım:

Konu Sayısı : 16
Üye No : 1945
Rep Gücü : 90

« : 08 Şubat 2010, 11:22:47 »

Bu ayın başında ortaya çıkan ekran görüntülerini yenileri takip ediyor. Windows Live Messenger Wave 4'ün geliştirilmekte olan sürümünün ekran görüntüleri ortaya çıktı.

Yeni görsellerde Windows 7 görev çubuğu önbakış özelliğinde, Messenger'ın görünümünün geliştirilmiş olduğu göze çarpıyor. Wave 3'teki sorunların aşıldığı anlaşılıyor. Windows 7 kullanıcıları bir değil, iki adet önbakış görseliyle karşılaşıyordu. Windows 7 altında hali hazırda MSN kullananlar bu sorunu fark etmişlerdir. Ayrıca artık kullanıcılar direk önbakıştan durum değişikliği yapabilecekler. Bu işlev, Windows Media Player'daki gibi çalışıyor.

Messenger'a gelen en yeni ve en önemli özellik sekmeli konuşma pencereleri. Internet Explorer 8'e benzeyen bu sekmelerin yanı sıra dikkati daha büyük bir reklam alanı çekiyor. Bu reklamı büyük çarpıya tıklayarak kapatmak mümkün. Böylece metin halini alıyor.

Resimlerine bakmak için link e tıklayınız...
http://www.chip.com.tr/galeri/msn-in-yeni-yuzu-windows-live-messenger-wave-4_1488.html

┼┼ ƊƠğƲşƬƛƝ ƇƛƬԼƛƘ  ┼┼

ciLGİNSAki

~ ...Beni Bir Sen AnLadIn SenDe YanLış AnLadIn...Göz kırpan

yeşil
Vezne

Ayyildizgüç : YTL

7/24 Online

Mesaj Sayisi: YTL

--- ---

Buda Benim imzam Reklam yapicam iste Adminin Çiragiyim abi ben

Siz Reklamlara tiklamiorsunuz dayagi ben yiyorum
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Türkçe Çeviri: Ali Rıza BABAOĞLAN

TinyPortal v0.9.8 © Bloc
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!